HomeArrowEvenimente
Log in
...
Coș de cumpărături [x]
Mergi la casă

Evenimente

Surmont MTB Challenge

[ 6-7 Iulie 2013, Azuga ]

Surmont Club va invită pe 6 și 7 iulie la Azuga pentru a IV-a ediție a Surmont MTB Challenge, un concurs de maraton dedicat tuturor mountainbikerilor iubitori de natură sălbatică, de la amatori entuziaști până la competitori căliți și experimentați. Traseele de concurs au grade progresive de dificultate, începând pe drumurile forestiere din idilica vale Azuga, continuate pe potecile de pădure și gol alpin ale munților Baiului. Porțiunile întinse și line se împletesc cu secțiuni tehnice, urcări și coborâri abrupte, cu diferență mare de nivel.


Arrow maraton.surmont.ro



Surmont Gravity Enduro Jam

[ 14-16 Septembrie 2012, Cheile Grădiștei ]

Mergem înapoi în paradisul de la Cheile Grădiştei pentru un weekend de dat de pomină. Ne aşteaptă traseele de anul trecut, Alf şi Iac, refăcute si îmbunătăţite, același sistem de cronometrare permanentă pe tot parcursul zilei de concurs, pentru ca fiecare să vadă cum evoluează pe trasee, zona de alimentare/hidratare de la sosire, iar seara foc de tabără, plus o sumă de alte bunătăţuri pe care rămâne să le aflaţi.


Arrow gravity.surmont.ro


noutate
Ion Scrub_amp Ls 3/4 - ..
375 lei
Produse noi [+]

reducere
Bontrager Ghidolina Ge ..
74  59 lei
Reduceri [+]

 
  © 2007-2018 Surmont Shop. Toate drepturile rezervate.  | www.burtonltr.ro  |  www.surmont.ro Protecția Consumatorilor ANPC  
© 2007-2018 Surmont Shop. Toate drepturile rezervate.

Protecția Consumatorilor ANPC